Website Omroep Hoeksche Waard totaal vernieuwd.

Na belangrijke veranderingen in de programmering in de afgelopen jaren, waarbij meer nadruk is gelegd op het aanbieden van nieuws en cultuur, maakt Omroep Hoeksche Waard een volgende stap in het streven om ‘Lokaal Toereikend Media’ aan te bieden. Een stap die in het veranderende medialandschap een logische stap genoemd kan worden, aangezien het online-aanbod voor een omroep steeds belangrijker is.

Naast de informatie over de omroep zelf, de voetbalstanden, programma gemist en de programmering zijn er vele veranderingen op de website te vinden. Op de ‘homepage’ zullen lokaal- en regionaal nieuws een prominente plaats hebben. Met het stoppen van de televisie-uitzendingen en daarmee het verdwijnen van Tekst-TV zal de website deze functie overnemen.

Ook zullen audiofragmenten van uitgezonden interviews worden aangeboden, zodat de luisteraar ook ‘on demand’ geïnformeerd kan worden. En verder de laatste nieuwtjes over de diverse programma’s van omroep Hoeksche Waard.

Wilt u bijdragen aan de inhoud van de website? Dan zien wij uw bericht graag tegemoet. Via de ‘Tip de Redactie’-button gaat dat heel handig of u mailt naar redactie@omroephw.nl

Een website die past bij deze tijd en mogelijkheden biedt om in de toekomst verder uit breiden. Ontdek de nieuwe site op www.omroephw.nl