Renovatie & onderhoudsprijs, terug van weg geweest?

In ‘s-Gravendeel was er in het verleden de ‘Renovatie & onderhoudsprijs’. Een prijs voor huiseigenaren, die hun  woning van voor 1940 goed onderhouden of gerenoveerd hebben. Arie Pieters, schrijver en lid van Facebookpagina Historisch ‘s Gravendeel, wil komende herfst de prijs op de één of andere manier in ere herstellen. Hij constateert dat in de afgelopen drie jaar veel oude huizen mooi opgeknapt zijn, en dat verdient de aandacht. “Al is het maar als symbolische prijs”, aldus Pieters.

Voorlopig is het een idee van hemzelf, want een officiële instantie heeft zich nog niet gemeld om de prijs vorm te geven. Maar als niemand interesse heeft, dan doen wij het gewoon hier met alle leden van de historische pagina voor ‘s-Gravendeel, zo meldt hij ons.

Voor de prijs is inmiddels al een besloten groep opgericht. Wilt u lid worden? Hier vindt u meer informatie