Oproep voor Viva La Donna-Oud-Beijerland

Welzijn Hoeksche Waard doet een oproep voor de te organiseren Viva la Donna Dag van 28 september a.s. in de Huiskamer van de Open Hof te Oud-Beijerland. Het doel van deze dag zal zijn om vrouwen, die getroffen zijn door kanker, een ontspannende verwendag aan te bieden, compleet met koffie, lekkere hapjes en een lunch en waarbij men verder de intentie heeft deze dames diverse ontspannende bezigheden aan te bieden, zoals een ontspanningsmassage, pedicure, haarverzorging, manicure, visagie en hebben uw hulp daarbij nodig.

Het programma zal er, in grote lijnen, als volgt uit gaan zien:

Vanaf 9.30 uur ontvangst met koffie en iets lekkers en wat tijd om te acclimatiseren en vanaf 10.00 uur de mogelijkheid om hen deel te laten nemen aan verschillende activiteiten. Elke korte behandeling is ongeveer 25 minuten. Van 13.00 – 14.00 uur lunch en afsluiting.
Zij roepen u als masseuse, schoonheidsspecialiste, pedicure, manicure en nagelstyliste op, om op 28 september in de Huiskamer van de Open Hof Kerk die vrouwen, die het erg moeilijk hebben met hun ziekte hierdoor een klein steuntje in de rug te bieden. Om dat verder gestalte te kunnen geven hopen zij op een positieve reactie van uw kant. Het zal belangeloos moeten maar u mag uw bedrijf aanprijzen en in de goodiebags een folder of waardebon doen natuurlijk. En mee eten met de lunch is vanzelfsprekend.

Wilt u zich als ondernemer aanmelden voor deze dag, neem dan contact op met Welzijn Hoeksche Waard / Viva la Donna: Marianne Groothand m.groothand@welzijnhoekschewaard.nl of bel 088-7308900.