Nachtbus Oud-Beijerland van start

Vanaf zaterdagnacht 28 op 29 juli rijdt er weer een Nachtbus tussen Rotterdam-Centraal station en de Hoeksche Waard. De bus vertrekt om 2.30 uur en 4.30 uur vanaf perron H en doet busstation Heinenoord aan en rijdt vervolgens door naar de eindhalte op de Zinkweg in Oud-Beijerland. Het is een proef die een jaar duurt en wordt gefinancierd door de gemeente Oud-Beijerland.
Route en tijden
De nachtbus rijdt onder het lijnnummer 860 en vertrekt in de nacht van zaterdag op zondag om 2.30 uur en 4.30 uur (zondagsochtend) vanaf perron H bij het centraal station in Rotterdam. Daarna rijdt de bus naar Heinenoord busstation en Oud-Beijerland. Men dient bij het plannen van de reis de zondags als reisdatum te kiezen om het actuele reisadvies te krijgen.
  • Rotterdam, Centraal Station
  • Heinenoord, Busstation
  • Oud-Beijerland, Poortwijk
  • Oud-Beijerland, Sportlaan
  • Oud-Beijerland
  • K. Doormanstraat
  • Oud-Beijerland, W. van Vlietstraat
  • Oud-Beijerland, Zinkweg
Tarief
De nachtbus kent een vast tarief van € 7,50 ongeacht de afstand en gebruik van een los kaartje of OV-chipkaart.