Mevrouw Van Dam-Reym uit Puttershoek viert 100e verjaardag

Op vrijdag 13 juli is mevrouw V.C van Dam uit Puttershoek maar liefst 100 jaar geworden. Loco-burgemeester Leon van Noort bracht mevrouw Van Dam een verjaardagsbezoek en bracht onder overhandiging van een boeket bloemen en een doos gebak de felicitaties over namens het gemeentebestuur van Binnenmaas.

Mevrouw Van Dam is geboren in Waddinxveen. Zij ging met haar man en gezin in Oud-Beijerland wonen toen haar man hoofd van de BLO-school werd. Het echtpaar kreeg maar liefst 7 kinderen. Het grote gezin, de drukke baan van haar man, de bloementuin en moestuin maakten dat mevrouw Van Dam nooit stil zat en tot lang actief is geweest. Zo heeft ze ook op latere leeftijd haar rijbewijs gehaald en heeft ze tot haar 92e jaar kunnen autorijden. Helaas is zij al 30 jaar weduwe en woont ze sinds 2013 in Huijs te Hoecke omdat zelfstandig wonen niet meer mogelijk is. Daar woont ze met gezellige medebewoners en wordt ze zeer goed verzorgd.