Meer nieuws op Radio Hoeksche Waard

Na jarenlang ieder hele uur de regionale nieuwsbulletins van RTV Rijnmond te hebben uitgezonden, introduceert Radio Hoeksche Waard nu het landelijk Radionieuws. Het Radionieuws maakt dagelijks nieuwsbulletins voor diverse radiostations. Luisteraars willen weten wat er gebeurt in de wereld. Want elk uur verandert die wereld weer een klein beetje. Het Radionieuws is er om die (inter)nationale gebeurtenissen direct te signaleren en door te geven. Kort, bondig, begrijpelijk.

Volgens programmaleider Bert de Wolff kiest Radio Hoeksche Waard voor Radionieuws omdat up-to-date nieuws voor iedereen belangrijk is en dankzij de regelmatig ververste nieuwsbulletins de luisteraars van Radio Hoeksche Waard voortaan op het eigen lokale radiostation afgestemd kunnen blijven voor het meest actuele, nationale en internationale nieuws. “Het is een belangrijke nieuwe stap in de professionalisering van het nieuwsaanbod van Omroep Hoeksche Waard”  aldus Bert de Wolff.

Omroep Hoeksche Waard is de lokale publieke omroep van de per 1 januari 2019 samengevoegde gemeente Hoeksche Waard.