Hoekseweg Strijen drie weken dicht

De Hoekseweg tussen Strijen en Klaaswaal krijgt een nieuwe asfaltlaag. Van 23 juli tot en met 10 augustus is de weg afgesloten voor doorgaand verkeer. Daarna geldt er een maximumsnelheid van 60 kilometer. Ook verhuizen bromfietsers van het fietspad naar de rijbaan. Deze veranderingen horen bij de duurzaam veilige inrichting van de Hoekseweg.

Verder komen er verhoogde plateaus op de kruispunten en verandert de voorrangsregeling. Voortaan heeft verkeer van rechts voorrang. Een uitzondering vormt de kruising met de Keizersdijk. Daar blijven de verkeerslichten gehandhaafd.

Omleiding

Tijdens de werkzaamheden is er geen doorgaand verkeer mogelijk. Via gele informatieborden langs de weg wordt het verkeer omgeleid. Alle omleidingen staan ook aangegeven op de kaart onderaan dit bericht. Bewoners kunnen hun huizen te allen tijde bereiken. Tijdens de werkzaamheden zullen verkeersregelaars hierover informatie geven.

Informatie

Aannemingsbedrijf KWS Infra bv uit Zwijndrecht voert de werkzaamheden uit in opdracht van waterschap Hollandse Delta. Voor vragen en informatie kunt tijdens kantooruren bellen naar KWS Infra: 078 – 625 08 20. (buiten werktijd en in het weekend: 0800 – 870 20 20).

Bron:Gemeente Cromstrijen