Hart Voor Alle Kernen HW doet mee aan gemeenteraadsverkiezing

In de afgelopen tijd was Riene Verburgh druk om aan de bestuursorganisaties duidelijk te maken dat het opheffen van de 5 gemeenten niet wenselijk was. Nu gebleken is dat de herindeling alsnog doorgaat, breekt ook voor haar een nieuwe tijd aan. Op een nieuwe Facebookpagina is het volgende te lezen:

“Nu de herindeling toch doorgaat ondanks onze keiharde strijd om 5 zelfstandige gemeenten te behouden moet we nu toch verder. Laten we samen kijken hoe we dit het beste kunnen gaan doen, daarom doen we nu mee op een lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen.
Samen gaan we onze schouders eronder zetten om u, de inwoners een stem te geven in hoe gaan we nu verder.
De partijen die voor een herindeling waren hebben nog nooit aan de inwoners gevraagd wat zij nu zouden willen. Hart voor alle kernen wil dit anders gaan doen.
Samen met de inwoners uit alle kernen van de Hoeksche Waard willen we bouwen aan een sociaal en groen eiland, waar mensen belangrijk zijn, waar de dorpen hun eigen identiteit hebben en vooral behouden.
Om dit waar te kunnen maken hebben we iedereen nodig samen zijn we sterker.”

Op zaterdag 21 juli zal Riene Verburgh te gast zijn in onze uitzending van Nieuwsradio Hoeksche Waard om een toelichting te geven op het ontstaan van deze nieuwe lokale politieke partij.