Giraff & Ed Struijlaart – Top Of The World

Deze week is Giraff & Ed Struijlaart – Top Of The World onze  ‘In The Picture’-track.

Giraff bestaat uit Adriaan Persons en Nick Ribbens, beiden afgestudeerd aan de Herman Brood Academie. Adriaan heeft als toetsenist en songwriter van de band ‘RONDÉ’ zijn sporen verdiend. Nick heeft als producer en DJ tours door China gedaan en gewerkt aan remixes voor diverse labels. Door hun grote liefde voor popmuziek hebben zij sinds begin 2016 als ‘Giraff’ de krachten gebundeld, wat snel voor een aantal succesvolle eigen releases zorgde. Ed Struijlaart is – naast singer/songwriter – ook DJ bij KX Radio en werkte met diverse artiesten samen (o.a. Bløf). De remix van Ed Struijlaart’s ‘Make It On Your Own’ – die Giraff produceerde – was de aanleiding voor nieuwe samenwerking. Daaruit kwam de single ‘Top Of The World‘ die deze week In The Picture staat bij RadioHW.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt de wekelijkse In The Picture plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze zal gedurende de hele week regelmatig te horen zijn op Radio Hoeksche Waard.


Artwork by: