Gavin James – Always

Deze week is Gavin James – Always onze  ‘In The Picture’-track.

De Ierse singer/songwriter Gavin James is een rijzende ster in de muziekwereld. In 2013 won hij met zijn E.P. ‘Say Hello’ al zijn eerste Ierse muziekprijs. Hij brak door bij het grote publiek met de cover ‘The Book Of Love’. Sinds zijn album ‘Bitter Pill’ uit 2015 gaat het helemaal snel met Gavin. Hij lift mee op het succes van o.a. Ed Sheeran en Sam Smith. Bij hen was hij op dat moment vaak support act. In augustus is ie te zien en te horen op Lowlands en in het najaar komt zijn nieuwe album uit; ‘Only Ticket Home’. Vooruitlopend zijn nieuwe single; ‘Always’ en die staat deze week In The Picture bij RadioHW.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt de wekelijkse In The Picture plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze zal gedurende de hele week regelmatig te horen zijn op Radio Hoeksche Waard.


Artwork by: