FC Binnenmaas heeft technische staf bijna rond

De selectie van FC Binnenmaas had sportief een goed seizoen met nacompetitie voor promotie voor zowel 1e als 2e elftal. Helaas lukte het beide niet om te promoveren. Maar de sfeer en hoe er naar deze wedstrijden is toegewerkt doet smaken naar meer. De spelers en staf gaan nu genieten van hun welverdiende vakantie.

Helaas zijn er bij de staf vacatures ontstaan door het stoppen of weggaan van zeer goede verenigingsmensen. De Technische Commissie en bestuur zijn de laatste maanden druk bezig geweest om de open gevallen plaatsen zo goed mogelijk in te vullen. We zijn daarom zeker blij dat we het plaatje bijna rond hebben. De begeleiding van het 1e elftal zal volgend seizoen bestaan uit:

Fop Gouman als hoofdtrainer. Zijn assistent zal Martin Remmers weer zijn. Danny Maijers zal ook tot de staf toetreden en ervaren of hij trainersvak net zo leuk vind als het voetballen zelf. De keepers zullen weer door Jan Kerkhof onder handen genomen worden. Theo Remmers zal de nieuwe elftalleider worden. Theo is uiteraard geen onbekende in onze vereniging en heeft al eerder als elftalleider opgetreden bij het 1e elftal. Daarna is hij ook penningmeester geweest.We zijn blij dat hij dus ook weer actief zijn steentje aan de vereniging zal bijdragen.

Erik Sanders wordt de al eerder aangekondigde nieuwe verzorger. Karim Veth blijft onze fysiotherapeut. Derk van der Laan zal weer als assistent scheidsrechter optreden.

De staf van het 2e elftal zal er als volgt uitzien. Hoofdtrainer wordt Bryan Wolff. Hij schuift door vanuit de JO19-1 groep. Zijn assistent zal Rob van Esch worden. Hij deed het afgelopen seizoen de JO17-1. Elftalleider blijft Nico Korpel. Assistent scheidsrechter blijft Cor van Eldick. Fred van Vliet zal als reserve assistent scheidsrechter optreden.

FC Binnenmaas is dus nu alleen nog op zoek naar een verzorger voor het 2e elftal. Heb je interesse laat het ons zeker weten. Ook verzorgers in opleiding zijn van harte welkom.

Bron: Voetbalrotterdam.nl