Dirk Meeldijk, te gast in Hollandse Sterren Op Bezoek

Op zondag 14-07-2018 komt Dirk Meeldijk, die je vast kent van zijn singles Ik Hou Van Jou , Ik Hou Van Het Leven, In M’n Kroeggie, Vier Zomers Lang en Jou Herken Ik Met Gesloten Ogen, gezellig naar onze studio.
Dirk is een geboren en getogen Hillegommer. Zingen is voor Dirk een passie. Als jonge jongen zong Dirk al liedjes van Heintje, Johnny Jordaan en Willy Alberti. Toen Dirk de muziek van André Hazes ontdekte was hij meteen verkocht. Dirk bezocht zoveel mogelijk optredens van zijn grote idool en is bij al zijn grote concerten geweest.

Kom gerust ook langs in de studio. We hebben de koffie voor u klaar staan. Of luister zondag gezellig mee vanaf 13.00 uur via FM 96.0, of via onze website www.omroephw.nl

Heeft u vragen voor Dirk? Stuur ons een mail via: hollandsesterrenopbezoek@omroephw.nl of bel live in de uitzending: 078-6762002.

Presentatie en techniek : Andreas Tollenaar & Arma van Katwijk