Dé Poldermarkt goed bezocht

Afgelopen zaterdag, 14 juli 2018 organiseerde Landgoed Maria Hoeve dé Poldermarkt, gecombineerd met de Landelijke Open Imkerij dag! ‘’We kunnen niet anders zeggen dan dat het een succes was’’.

Van heinde en verre kwamen bezoekers af op de pure, verse en creatief ambachtelijke markt waarbij meer dan 20 ondernemers zich bezighielden met lokale en lekkere producten. Daarnaast demonstreerde De Hoekse Bijenkorf alles op het gebied van honing en bijen.

De volgende editie van Dé Poldermarkt vindt plaats op 29 september 2018, gecombineerd met spectaculaire optredens van Jachthoornblazersgroep Polderluid. Met een focus op de pure, (h)eerlijke en lokale producten, in samenstelling met springkussens, schminken, optredens van de jachthoornblazers en een gezellig horecaterras belooft het weer een leuk evenement te worden voor de hele familie.

 

Locatie: Landgoed Maria Hoeve,
Weelsedijk 61 te Strijen.
Tijden: 11.00 – 16.00 uur.