WSV Binnenmaas viert 20-jarig jubileum Roeiafdeling

De Roeiafdeling van Watersportvereniging Binnenmaas viert op 7 juli 2018 met een roeimarathon en met een spetterend feest haar 20-jarig jubileum.

Met de verkoop van eenmalige jubileum gadgets (stoere petten, buffs en bidons) en met de verkoop van taarten worden extra inkomsten gegenereerd. De Roeiafdeling heeft namelijk dringend behoefte aan nieuwe boot, een 4x+. In deze boot kan heel goed lesgegeven worden aan roeiers die graag naar een hoger niveau willen en een moeilijkere uitdaging wensen. Ook kunnen de roeiers in deze boot wedstrijden varen waarbij een stuurman verplicht is.

De taarten worden door de roeiers (vrouwen + mannen!) gebakken. De ingrediënten worden uit eigen middelen betaald. De opbrengst komt voor 100% ten goede aan het botenplan. De Rabobank had uit de media onze actie opgepikt en heeft bij de Roeiafdeling taarten besteld. Deze taarten zijn vanmorgen door een 4-tal dames in roeitenue afgeleverd bij de Rabobank Heinenoord. Een leuke geste, die smaakt naar meer.

De omzet van de jubileumactie wordt bijgehouden op een barometer in het clubhuis. De stand van de barometer loopt in een rustig tempo gestaag omhoog. Donaties zijn altijd welkom.

Tevens biedt de Roeiafdeling voor groepen van 3 tot 12 personen roeiclinics aan. Een roeiclinic is een ultieme test op het gebied van samenwerken, teambuilding, sport, maar ook van heerlijk genieten van de natuur op de Binnenmaas. Dit jaar heeft de Roeiafdeling al diverse groepen kunnen verwelkomen. De inkomsten komen ten goede aan de jubileumactie.

Heb je interesse, stuur dan een e-mail naar roeicommissie@wsvbinnenmaas.nl