Succesvolle afsluiting voor zwemploeg laatste deel vijfkamp te Groot-Ammers

 

De laatste zwemwedstrijd van de vijfkamp zwemt ZVS traditioneel in het buitenbad De Reiger-De Dompelaar van Groot-Ammers. Dit jaar was dat niet anders.

Zaterdag 16 juni 2018 konden de zwemmers genieten van een lekkere temperatuur en redelijk wat zon in afwachting van hun te zwemmen afstanden. ZVS had vele jonge zwemmers meegenomen en daar hoorden natuurlijk veel supporters bij, want alle papa’s en mama’s waren aanwezig en konden meegenieten van een ontspannen middag op de ligweide.

En de prestaties, nou die mochten er zijn. Met name de jongste zwemmers deden goede zaken met PR’s. Het is best wel knap om vanuit het water te starten en toch sneller te zijn dan je vorige wedstrijd. Voor de PR-bokaal werd de strijd weer dapper voortgezet. Onze tegenstanders waren heel goed. Des te knapper dat er een gouden medaille was voor Inés Soto-Wensveen. Er was een zilveren medaille voor Jana Willemstein. Roan Craenen mocht zelfs twee medailles mee naar huis nemen.

Het einde van het zwemseizoen nadert. De laatste wedstrijd op de kalender is het Hoeksche Waards Kampioenschap die zaterdag 30 juni 2018 wordt gezwommen in Oud-Beijerland.