Stemming in Eerste Kamer over Herindeling Hoeksche Waard op dinsdag 10 juli

Op dinsdag 19 juni werden de schriftelijke vragen voor de 12 herindelingen in Nederland behandeld. Minister Kajsa Ollongren had van tevoren vragen van de politieke partijen
uit de Eerste Kamer beantwoord.

Inbreng voor het verslag van deze vergadering wordt geleverd op 3 juli 2018. De commissie stelt voor om, onder voorbehoud van tijdige ontvangst van de nota naar aanleiding van het verslag (uiterlijk vrijdagmiddag 6 juli 2018, 17.00 uur), de plenaire behandeling van de twaalf herindeling wetsvoorstellen waaronder die van de Hoeksche Waard op 10 juli 2018 te doen plaatsvinden. Dit is vandaag gemeld op de website van de Eerste Kamer.

Indien de Eerste Kamer instemt zal de nieuwe gemeente Hoeksche Waard per 1 januari een feit zijn!

Bron Hoekschnieuws.nl