Selectie v.v. Strijen nagenoeg ongewijzigd!

Middenin een ontzettend drukke periode voor de v.v. Strijen, zijn we erg verheugd en ook bijzonder trots u te kunnen meedelen dat de selectie van v.v. Strijen voor komend seizoen grotendeels in tact blijft.

Nadat enkele maanden geleden al overeenstemming werd bereikt met hoofdtrainer Geert Meijer en met de mensen van de medische staf (Ronald Pijlman en Jan Alebregtse), heeft de verdere invulling van de selectie en begeleiding van de selectie nader vorm gekregen.

Ook Cor Kruijthof, Vincent Monster en keeperstrainer Jan Barendregt zullen volgend seizoen weer deel uitmaken van de technische staf. Verder hebben ook de begeleiders zoals leiders, grensrechter en de mensen van de activiteiten rondom de selectie aangegeven hun werkzaamheden voort te zullen zetten.Het moge duidelijk zijn dat we hier erg blij mee zijn.

Van de spelers hebben Nestor Zimmerman (stopt) en Gary Molenaar (Excelsior Rotterdam) aangegeven v.v. Strijen te zullen verlaten. Jordy Hofman zal komend seizoen voornamelijk focussen op zijn studie. We danken deze mannen voor hun inzet de afgelopen jaren en wensen hen veel sportief en zakelijk succes toe!

We hopen bovendien binnen afzienbare tijd Karam Bensedjed en Jeffrey Molema weer binnen de groep te kunnen verwelkomen. Zij komen terug van zware blessures en werken momenteel hard aan hun herstel. Iets waarmee we beide mannen verder veel voorspoed wensen!

Vertrouwen

Eén en ander betekent dat de spelersgroep dus nagenoeg in tact blijft. Bovendien zijn de jeugdtrainers erin geslaagd om ook dit jaar weer enkele jeugdspelers te kunnen laten doorstromen naar de selectie. We zijn daar oprecht blij mee en trots op, daar we met elkaar hierdoor verder invulling kunnen geven aan de inmiddels bekend veronderstelde doelstellingen. Wij hebben dan ook het volste vertrouwen in deze selectie en staf met betrekking tot komend seizoen, waarin we weer in een sterkte competitie zullen worden ingedeeld.