Sandra Hol nieuwe lijsttrekker GroenLinks Hoeksche Waard

Op de algemene ledenvergadering van maandag 25 juni hebben de leden van GroenLinks Hoeksche Waard Sandra Hol gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezing in november. 12 jaar geleden meldde Sandra zich bij GroenLinks uit onvrede over de eventuele komst van de A4-Zuid. Sinds die tijd heeft zij, onder andere als raadslid in Oud-Beijerland, zich hard gemaakt voor belangrijke vraagstukken, zoals het behoud van de open ruimte in de Hoeksche Waard.

Zij trekt met bewoners en diverse verenigingen op en luistert naar wat er speelt onder bewoners. Tijdens de algemene ledenvergaderingen zijn naast Sandra ook Vincent Rietvelt, Astrid Butter en Thom Raaijen gekozen als kandidaten die GroenLinks kunnen vertegenwoordigen in de nieuwe Hoeksche Waardse gemeenteraad. De rest van de lijst zal op een later tijdstip bekend worden gemaakt.

GroenLinks gaat met het nieuwe team, een team voor verandering, met volle energie de gemeenteraadsverkiezing tegemoet. Samen zullen we pleiten voor een duurzame economie en een groene en gezonde leefomgeving, natuur, biodiversiteit en een open landschap. GroenLinks Hoeksche Waard zet zich in voor een sociale gemeente waar iedereen een eerlijke kans verdient en waar de mens centraal staat in de zorg. Daarnaast wil GroenLinks een transparant gemeentebestuur en zien we graag krachtige kernen die kunnen bloeien. Kortom, GroenLinks zal zich inzetten voor een sociale, groene en open Hoeksche Waard!

Bron: Hoeksch Nieuws