PVV wil helderheid over kosten projecten

“Door PVV Zuid-Holland weten burgers wat de provincie uitgeeft aan wegen”

Door PVV-Statenlid Bart Privé is, tijdens de Commissie Verkeer en Milieu op 6 juni 2018, het idee geopperd om bij grote door de provincie geheel of gedeeltelijk gefinancierde projecten, zoals wegen en tunnels, borden te plaatsen waarop de provincie aangeeft, welke bedragen worden geïnvesteerd. De Partij voor de Vrijheid is verheugd dat het voorstel door het College is omarmd en dat is toegezegd dit te gaan realiseren.

Woordvoerder Verkeer Bart Privé: “Het moet voor de Zuid-Hollandse burgers duidelijk worden waar de provincie geld aan uitgeeft en met deze toezegging wordt dat voor projecten, zoals wegen en tunnels, glashelder.”

De Partij voor de Vrijheid zal erop toezien dat deze toezegging wordt nagekomen.