Hollywood Undead – Gotta Let Go

Deze week is Hollywood Undead – Gotta Let Go onze  ‘In The Picture’-track.

Dat er niet alleen filmsterren uit Hollywood komen bewijst ‘The Gang’ van Hollywood Undead. Band heeft een onstuimige geschiedenis sinds hun oprichting in 2005. Bandleden kwamen en gingen of werden uit de band gegooid. In 2008 durfde A&M records met de band in zee te gaan, nadat andere platenmaatschappijen afhaakte vanwege de soms heftige teksten. Band speelt Rock, Metal en Crunkcore. Veel stevige nummers met veelal teksten over verslavingen, seks, drank en drugs . Momenteel bestaat Hollywood Undead uit 5 leden en hebben een eigen platenlabel i.s.m. BMG. Hun nieuwe single is voor hun begrip vrij rustig en beschaaft, maar ook weer eentje met een tekst die tot nadenken stemt. 21 juni staan ze in het Belgische Dessel op festival Graspop Metal Meeting en deze week is de single ‘Gotta Let Go’ de plaat die In The Picture staat bij Radio HW.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt de wekelijkse In The Picture plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze zal gedurende de hele week regelmatig te horen zijn op Radio Hoeksche Waard.


Artwork by: