Heffron Drive – Hot Summer

Deze week is Heffron Drive – Hot Summer onze  ‘In The Picture’-track.

Heffron Drive is een duo gevormd in 2008 door Kendall Schmidt en Dustin Belt uit Burbank Californië. Heffron Drive verwijst naar de straat waar beiden opgroeide. Na een jaar ging Heffron Drive even op pauze omdat Kendall als toergitarist zich aansloot bij Big Time Rush. In 2013 werd bekend dat het project Big Time Rush niet voortgezet werd en beleefde Heffron Drive een doorstart. Sinds die tijd zijn een paar albums, EP’s en diverse singles verschenen. Hun nieuwste single ‘Hot Summer’ staat deze week ITP bij Radio Hoeksche Waard.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt de wekelijkse In The Picture plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze zal gedurende de hele week regelmatig te horen zijn op Radio Hoeksche Waard.


Artwork by: