Good Charlotte – Actual Pain

Deze week is Good Charlotte – Actual Pain onze  ‘In The Picture’-track.

Good Charlotte (band naam is afgeleid van een Amerikaans kinderboek) is Amerikaanse poppunk / alternatieve rockband en opgericht in 1996 door de broers Joel en Benji Madden. De band heeft tot nu toe zes studioalbums uitgebracht. Hun tweede “The Young and the Hopeless” uit 2002 en derde “The Chronicles of Life and Death “uit 2004 waren wel hun meest succesvolle met respectievelijk de hits ‘Lifestyles Of The Rich & Famous’ (2002) en ‘I Just Wanna Live’ (2004).
Vanaf 2010 zijn de bandleden zo’n 5 jaar met soloprojecten bezig, maar sinds 2016 zijn ze weer helemaal terug. De nieuwe single ‘Actual Pain’ staat deze week In The Picture en staat op hun nieuwe album ‘Generation Rx’ die in september uitkomt.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt de wekelijkse In The Picture plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze zal gedurende de hele week regelmatig te horen zijn op Radio Hoeksche Waard.


Artwork by: