En nu op naar de jubileum uitvoering op 20 oktober…

Showkorps Juliana heeft op zijn/haar 90e maar druk tijdens het jubileumjaar. Na de succesvolle taptoe van zaterdag 23 juni j.l. zijn alle ogen binnen het korps nu gericht op de jubileumuitvoering van 20 oktober in Concordia.

De jubileumtaptoe, 23 juni 2018 op het voetbalveld in ‘s-Gravendeel, was een topfeest met een in groten getale toegestroomd publiek.

Om 18.30 uur startten alle vijf de korpsen vanuit verschillende locaties voor een stermars richting het sportpark. Voor een volle tribune beet Showkorps Wilhelmus uit Sliedrecht een uur later het spits af.

Kids Meets Movies

Showkorps Jong Juliana (de jeugd van de club) oogstte vervolgens veel applaus met de show ‘Kids Meets Movies’. De Damiateband uit Haarlem was een grote verrassing. Muzikaal goed en met een leuke show werd het publiek vermaakt. Dice Musica’83 liet klassiekers van de popgroep Queen horen.

At the Musical

De 90-jarige, Showkorps Juliana, was als laatste korps aan de beurt. Met een bijna perfecte show en muzikaal sterk lieten zij het publiek genieten van musicalhits. Hun show ‘At the Musical’ kreeg veel positieve reacties. De taptoe werd afgesloten door Abide With Me, het Taptoesignaal en het Wilhelmus. Ieder korps marcheerde daarna terug naar de kleedruimte.

Bron: Het Kompas