Dwight Dissels – Courage

Deze week is Dwight Dissels – Courage onze  ‘In The Picture’-track.

Dwight Dissels komt uit Zaandam en heeft een religieuze opvoeding gehad. Gospel/Relipop stroomt door zijn aderen. In 2010 verscheen zijn debuutalbum ‘If I Had Not Believed’. In 2011 startte Dissels met het project 1Heart: regelmatig georganiseerde multiculturele christelijke zangavonden met een hoog muzikaal niveau. Hijnam in 2017 deel aan het zevende seizoen van The Voice of Holland waarna hij werd benaderd door de producenten van het muzikale paasevenement The Passion voor de rol van Jezus in de uitvoering van 2017. Zijn nieuwe single ‘Courage’ wordt gebruikt als de leadermuziek van het TV programma Utopia 2 en staat deze week In The Picture bij Radio HW.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt de wekelijkse In The Picture plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze zal gedurende de hele week regelmatig te horen zijn op Radio Hoeksche Waard.


Artwork by: