Dirk Kuijt ontmoet de cliënten van Cavent Hoeksche Waard

Johan, Kees en Remco hebben maar één held: Dirk Kuijt. De man die Feyenoord weer kampioen maakte. Hun droom: Dirk Kuijt ontmoeten. Bij Cavent proberen ze die dromen waar te maken. Op 16 juni was het zover.

Johan, Kees en Remco zijn alle drie cliënten bij Cavent in de Hoeksche Waard.  Bij het feestje voor het 50-jarig bestaan mochten alle cliënten opgeven wie hun held was die ze graag zouden willen ontmoeten. De drie mannen hebben daar geen moment aan getwijfeld: Dirk Kuijt.

Dirk Kuijt wilde daar graag aan meewerken. Speciaal op  zijn sportdag bij Quick Boys in Katwijk heeft hij tijd gemaakt om een praatje te maken met hen, natuurlijk even op de foto te gaan en zijn handtekening te zetten op de speciaal voor deze gelegenheid gemaakte shirts.

Voor Dirk Kuijt is dit niet nieuw. Hij heeft zijn eigen Dirk Kuijt Foundation waarmee hij stimuleert dat mensen met een beperking gaan sporten.  Ze hebben vaak net dat extra zetje nodig om te gaan sporten. Daarvoor organiseren ze door heel het land talloze evenementen en ze ondersteunen andere organisaties die lokaal datzelfde doen. Op deze manier probeert Dirk Kuijt wat terug te doen voor de samenleving.  Vanzelfsprekend maakt hij dus even tijd voor deze drie mannen.

Voor Remco, Kees en Johan was de samenvatting kort en bondig: “Een geweldige  dag”

Bekijk hieronder de video van deze dag:

Bron: Hoeksch Nieuws