Verkeersveiligheidslabel SCHOOL OP SEEF voor CBS De Regenboog

CBS De Regenboog in Zuid-Beijerland heeft zich de afgelopen jaren behoorlijk ingezet op het gebied van verkeerseducatie en verkeersveiligheid. Daarom kreeg De Regenboog op dinsdag 15 mei uit handen van wethouder P. Boogaard het verkeersveiligheidslabel School op Seef uitgereikt.

De Regenboog scoorde o.a. op de uitvoering van verkeerseducatie, de communicatie met ouders/verzorgers en de schoolomgeving en school-thuisroutes.

Het was een feestelijke bijeenkomst waarbij de kleuters in optocht met versierde fietsen reden. Directeur Mariette Smit had nog een grote verrassing voor de kinderen. De leerkrachten onthulden een mooie duofiets en een tandem waarmee de leerlingen goed kunnen oefenen tijdens de verkeerslessen. Na afloop kregen alle kinderen een traktatie die bestond uit wat lekkers en een sleutelhanger van School op Seef.