The Overslept – Figure It Out

Deze week is The Overslept – Figure It Out onze  ‘In The Picture’-track.

The Overslept is een rockband uit Hilversum. Deze 4-mans formatie is begonnen in 2014. In dat jaar ook hun eerste EP. Via de Popronde speelt de band zich in de kijker en tekent bij 8Ball Music. Het viertal wordt in juni 2017 gebombardeerd tot 3FM Talent en in augustus van dat jaar verschijnt hitsingle ‘Stolen Car’, vergezeld door een videoclip van wereldformaat. Vorig jaar stonden ze op het Serious Request podium in Apeldoorn en in AFAS Live met Panic! At The Disco en Paramore. Dit jaar speelden ze al op Noorderslag en Paaspop en binnenkort op Pinkpop. Hun nieuwe single ‘Figure It Out’ staat op hun nieuwe EP ‘Signals’ die afgelopen vrijdag uitkwam en de single staat deze week In The Picture.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt de wekelijkse In The Picture plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze zal gedurende de hele week regelmatig te horen zijn op Radio Hoeksche Waard.


Artwork by: