OSV Oud-Beijerland kampioen in de 4e klasse.

OSV Oud-Beijerland is op Hemelvaartsdag kampioen geworden in de zaterdag vierde klasse H. De ploeg van trainer Richard Koutstaal won donderdag met 1-4 bij Stellendam en is daardoor niet meer in te halen door achtervolgers DVV’09 en WFB.

In de eerste helft kwam Oud-Beijerland gelukkig op voorsprong. De formatie van Richard Koutstaal profiteerde van een buitenspelpositie en Ilyas Edir schoot Oud-Beijerland op voorsprong. Net voor rust wist topscorer Shurnel François de 0-2 te maken.

Een kwartier na rust tekende Marco van Daalen uit een voorzet van Ricardo Danning de 0-3 en was het kampioenschap binnen. Uiteindelijk werd het nog 1-4.

Oud-Beijerland keert hierdoor na twee jaar weer terug in de derde klasse. En in het nieuwe seizoen heeft de ploeg zich al versterkt met 8 spelers van SV Piershil.