Keith Urban & Lindsay Ell – Horses

Deze week is Keith Urban & Lindsay Ell – Horses onze  ‘In The Picture’-track.

Keith Urban is geboren in Nieuw Zeeland en opgegroeid in Australië. Al bijna 30 jaar in het vak, vele nummer 1 hits wereldwijd en ook vele muziekprijzen gewonnen, maar in Nederland heeft hij nog nooit gescoord met een album of single. Wereldberoemd in het buitenland dus, maar in Nederland vrij onbekend. Hij is getrouwd met actrice Nicole Kidman. Zijn basis is tegenwoordig de VS en Keith Urban heeft nu een nieuw album ‘Graffiti U’. Op dat album staat o.a. een track met de Canadese country artiest Lindsay Ell. Die twee hebben al vaker samengewerkt. Wellicht wordt dit dan eindelijk de eerste hit voor Keith Urban in Nederland. De plaat krijgt de hele week lang extra aandacht op Radio Hoeksche Waard

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt de wekelijkse In The Picture plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze zal gedurende de hele week regelmatig te horen zijn op Radio Hoeksche Waard.


Artwork by: