Blossoms – There’s A Reason Why (I Never Returned Your Calls)

Deze week is Blossoms- There’s A Reason Why (I Never Returned Your Calls) onze  ‘In The Picture’-track.

Blossoms is een band uit Stockport, een voorstadje van Manchester. In 2013 is deze 5 mans formatie gevormd. In 2014 brachten ze hun eerste single uit en een jaar later scoorden ze met ‘Charlemagne’ hun eerste hit in het Verenigd Koninkrijk. In 2015 begonnen ook de opnames voor hun debuutalbum ‘Blossoms’. Dat album leverde de band een nominatie op voor opkomend talent van het jaar 2016. Een jaarlijkse popprijs bij de BBC. Vorige maand (27 april) brachten ze hun tweede album uit ‘Cool Like You’, die ook al album van de week was op BBC Radio2. Daarop staat ook de nieuwe single die deze week In The Picture staat bij Radio Hoeksche Waard;

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt de wekelijkse In The Picture plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze zal gedurende de hele week regelmatig te horen zijn op Radio Hoeksche Waard.


Artwork by: