Scouting krijgt ‘Bevers’ erbij

Numansdorp- Scouting Driestromengroep in Numansdorp bestaat dit jaar 50 jaar! Tijdens dit jubileumjaar worden tal van bijzondere activiteiten georganiseerd. Scouting is ontzettend leuk, spannend en leerzaam; in deze tijd een goede manier om de kinderen vanachter het beeldscherm naar buiten te krijgen. De Driestromengroep wil deze ervaring voor zo veel mogelijk kinderen mogelijk maken en start daarom met een bevergroep; speciaal voor kinderen tussen de 5 en 7 jaar oud.

Oproep: bevers gezocht!

Ben jij tussen de 5 en 7 jaar oud en hou je van lekker buiten spelen, nieuwe dingen leren en spelletjes te spelen met vriendjes en vriendinnetjes? Scouting Driestromengroep in Numansdorp start binnenkort met een Bevergroep.

Praktisch:

De Bevers hebben elke zaterdagochtend een opkomst tussen 9:30 uur en 11:00 uur bij het clubhuis van de De Driestromengroep aan de Veerweg 20 in Numansdorp.

Interesse? U kunt uw zoon of dochter aanmelden via het e-mailadres bevers@driestromengroep.nl. Ook als u meer informatie wilt of eens een kijkje wilt nemen bij de scouting kunt u uw interesse via dit e-mailadres kenbaar maken. Kijk ook eens op hun website www.driestromengroep.nl.

Let op: de bevers starten zodra er genoeg animo is.