Echtpaar Okkers uit ’s-Gravendeel 60 jaar getrouwd

Binnenmaas-Op maandag 12 maart zijn de 85-jarige mevrouw Okkers-Naaktgeboren en haar 93-jarige echtgenoot uit ’s-Gravendeel 60 jaar getrouwd. Het is dubbel feest in huize Okkers, want de heer Okkers viert deze dag ook zijn verjaardag.

Beiden echtelieden wonen al hun gehele huwelijk in ’s-Gravendeel. Het echtpaar heeft één zoon die bij hen thuis woont.

De heer Okkers heeft vroeger voor het leger in Indië gediend, dit was een zware tijd. Daarna heeft hij velen banen gehad, veelal in de bouw. Legpuzzels maken doen beiden nog graag samen en dat is dan ook hun grootste hobby!

Burgemeester Borgdorff en zijn echtgenote bezochten het echtpaar en brachten onder overhandiging van een boeket bloemen de felicitaties over namens het gemeentebestuur.