DVO wint van kampioenskandidaat

De volleybaldames van DVO uit Oud-Beijerland hebben het slechte gevoel na de offday van vorige week tegen Move4U weten weg te poetsen tegen kampioenskandidaat Volley2B. De Oud-Beijerlanders lieten de Bergschenhoekse formatie, vooraf gedeeld 1e op de ranglijst, met 2-3 struikelen. 23-25, 22-25, 25-19, 28-26 en 9-15. DVO kwam 0-2 in sets voor nadat in de 1e set een 13-18 achterstand knap werd weggepoetst.
In de 4e sets kreeg de Van Nature formatie zelfs nog een matchpoint en had zelfs een 1-3 winst mogelijk geweest maar deze rally werd niet winnend afgesloten waarna Volley2B een 5e set afdwong. DVO kwam hierin nog 3-0 achter maar toonde karakter en liet de thuisploeg in mineur achter.

Paul Bestebreurtje reageerde na afloop zeer tevreden: ‘’Een echte teamprestatie waarin we goed speelden en we met de hele ploeg, inclusief wissels, een bijdrage hebben geleverd aan deze winst. We hebben een heerlijke pot volleybal laten zien’’.