NIEUW CULTUURPROGRAMMA: DE CULTURE CLUB!

Dinsdag 20 februari is de aftrap van een gloednieuw kunst- en cultuurprogramma op radio Hoeksche Waard: De Culture Club.

Presentatoren/verslaggevers Helma Wagemakers, Carla Beverwijk, Ankie Winkelman, Maartje Lagendijk en Michon Sprengers bieden u op toerbeurt een kunst- en cultuurprogramma vol nieuws, achtergronden en gesprekken over wat er speelt in de regio qua (klein)kunst, muziek, toneel, literatuur, festivals, enz.

Een aantal vaste items zijn: Lekker Lezen (waarbij een boek of tekst centraal staat), Muzikaal onderhoud door de Vinylgarage (waarbij een bijzondere plaat in de spotlight wordt gezet), uiteraard de Culturele agenda met aansluitend de tip van Marthijs (een uitgaanstip voor jongeren van onze negentienjarige geluidstechnicus Marthijs Klein), Schuif eens effe aan (met een speciale gast aan tafel, live in de studio), het gedicht van de week en Met Maartje op pad (waarbij niet-Hoeksche Waarder Maartje de luisteraar meeneemt op verkenningstocht door de Hoeksche Waard). Het programma heeft zelfs een eigen huisband: Nillihc! Deze jonge hippe band zal ongeveer 1x per maand het programma extra opluisteren.

Kortom De Culture Club wordt een eigenzinnig, positief, dynamisch en prikkelend radioprogramma over kunst en cultuur in de Hoeksche Waard! Tijdens de eerste uitzending op 20 februari kunnen ook 2 kaartjes worden gewonnen voor mini-huiskamerfestival Bij Beijers Buren in Maasdam (een festival dat al is uitverkocht)! Dus luister dinsdagavond van 20:00 tot 21:00 uur naar De Culture Club op uw Radio Hoeksche Waard!