DVO zet ook Erasmus Volley opzij

OUD-BEIJERLAND – De dames van volleybalvereniging DVO zijn in het kalenderjaar 2018 nog steeds ongeslagen. De blauw-witte formatie van Paul Bestebreurtje en Martin Kooiman gunde het Rotterdamse studententeam van Erasmus Volley slechts 1 set; 3-1.

DVO kwam alleen in set 1 en 4 in de problemen. In de eerste set kon een achterstand op het nippertje weggewerkt worden (27-25 winst) terwijl dat in de 4e set helaas niet lukte (23-25 verlies). De tussenliggende sets gingen met 25-23 en 25-20 iets gemakkelijker naar de thuisploeg. De van Nature formatie spreidde wederom een wisselvallige partij ten toon, terwijl Erasmus Volley daarentegen een erg sterke wedstrijd leek te spelen.

De Oud-Beijerlanders behaalden aldus de 3e winst op rij maar hadden in deze reeks tegen de nummers 10, 11 en 12 van de ranglijst meer moeite de tegenstander druk op te leggen dan vooraf gehoopt. In de komende wedstrijden zal de ploeg volleyballend onder hogere druk komen te staan en kan het laten zien waar het daadwerkelijk toe in staat is. DVO speelt namelijk allereerst op vrijdagavond 9 februari a.s. in Capelle aan den IJssel tegen de nummer 3 van de ranglijst, VCN 4. Aanvang in sporthal Oostgaarde is 21u15.