DVO zet Next Volley opzij

OUD-BEIJERLAND – De dames van volleybalvereniging DVO uit Oud-Beijerland hebben zaterdag met 3-1 gewonnen van Next Volley Dordrecht 2. In sporthal ’t Paradijs speelde zich een ware zussenstrijd af. DVO-ers Mariël (25) en Joëlle (22) van der Zwaan stonden in het veld lijnrecht tegenover hun zus Alissa (23) bij Next Volley Dordrecht. Gelukkig voor de Van Nature-formatie trokken Mariël en Joëlle aan het langste eind.

Het ging de Oud-Beijerlanders zeker niet makkelijk af. DVO begon de wedstrijd sterk, kwam op 10 punten voorsprong maar liet de 1e set wonderbaarlijk genoeg nog bijna glippen. 25-22 winst. Spelverdeelster Marleen Bogerd begon de 2e set direct aan een sterke servicebeurt en zag haar ploeg op een 9-0 voorspong komen. Dankzij meerdere goede servicebeurten van de thuisploeg kon deze voorsprong alleen maar uitgebouwd worden (25-12). Next Volley Dordrecht pakje de 3e set (18-25) waarna DVO orde op zaken stelde en met 25-18 de 3-1 winst veilig stelde.