DVO speelt goed maar verliest wel

OUD-BEIJERLAND – De dames van volleybalvereniging DVO hebben vrijdagavond in Capelle aan den IJssel niet weten te winnen van VCN 4. DVO speelde een veel betere pot dan de voorgaande 2 wedstrijden (die met 3-1 werden gewonnen van Sliedrecht Sport en Erasmus Volley) maar moest ondanks dat wel het onderspit delven (3-1). Ondanks DVO’s plan vooraf om fel en enthousiast uit de startblokken te komen begon VCN sterker en kwam met 25-15 op een snelle 1-0 voorsprong. DVO ging fanatieker spelen en bracht de stand op 1-1 door een mooie 14-25 setwinst. In de derde en vierde set kwam DVO in een aantal rally’s nét wat te kort om de sets in eigen voordeel te beslissen. Met 25-23 en 26-24 besliste VCN de wedstrijd.

Maaike Kraaijeveld keerde na haar zwangerschap terug en speelde aan de zijde van haar zussen Kim en Sanne Kegel een verdienstelijke wedstrijd. “Het voelde wel weer vertrouwd om in het veld te staan. Het was even inkomen maar ik vond het fijn dat het nog wel redelijk ging”,aldus Kraaijeveld die de geblesseerde Joelle van der Zwaan als libero verving.