Zeepkistenrace met barbecue

Op zaterdag 19 augustus organiseert het jongerenwerk van Welzijn Hoeksche Waard in samenwerking met Oranjevereniging Nederland en Oranje en restaurant ‘t Land van Wale een zeepkistenrace. Ontzettend leuk om aan mee te doen, maar ook gezellig en hilarisch om naar te kijken. Naast de race is wordt er ook muziek gedraaid door een lokale DJ en zijn er verkoelende drankjes te koop.

Zeepkistenrace

Het idee van een zeepkistenrace is dat een ieder die wil, een wagen mag maken om vervolgens een parcours af te leggen. Uiteraard zijn hier wel een aantal eisen aan verbonden, deze worden gecontroleerd door een vakjury en zijn terug te vinden op de website.

Er zijn twee leeftijdscategorieën: van 8 tot 16 jaar en vanaf 16 jaar. Deelname aan de race kost 5 euro, maar leden van Oranjevereniging Nederland en Oranje mogen gratis deelnemen. Deelnemers kunnen zich opgeven via nederlandenoranje@gmail.com

Barbecue

Restaurant ‘t Land van Wale organiseert als afsluiting van de race een barbecue. Voor 10 euro kan je een hapje mee eten, meld je wel van te voren aan in verband met de inkopen. Dit kan door een mail te sturen naar nederlandenoranje@gmail.com met daarin je naam en het aantal personen. Aanmelden kan tot 15 augustus en is ook mogelijk bij restaurant ’t Land van Wale.

Kijk voor meer informatie, de eisen, spelregels, aanmelden en contactgegevens op www.jonghoekschewaard.nl of bel naar 088-7308967.